search
top

ZAPREŠIĆ OPEN 2019.

Naš klub je 12.10.2019. nastupao sa 7 natjecatelja na tradicionalnom Zaprešić Openu 2019. na natjecanju je sudjelovalo oko 90 natjecatelja iz 7 različitih hrvatskih klubova.

Antonija Bencalić razbila je led kao prva natjecateljica našeg kluba i osvojila broncu u katama.

Lorena Bencalić i Martin Bošnjak su se natjecali po prvi put u životu i pokazavši veliku srčanost i hrabrost su se popeli na postolje: Lorena se okitila srebrom, a Martin broncom.

Broncom se okitio i Gabriel Garašić koji je imao dvije regularne borbe i jednu ponovljenu iz još uvijek nerazjašnjenih razloga. Gabriel je pokazao izvrsnu borbu i nadmoć u većem dijelu borbe, no nažalost sreća je ovoga puta bila na strani protivnika.

Broncu je osvojila također i Nina Komočar koja je svojom borbom stekla dodatno potrebno iskustvo. Posebno nas veseli što je Nina bila ponosna i zadovoljna svojom borbom i nadamo se da će tako i nastaviti.

Zlatne medalje doma su ponijeli Šimun Tominić i Patrik Husta za koje možemo reći da su već iskusni mladi borci. Šimun nas uvijek iznenadi svojom naprednom tehnikom, a Patrik svojim borbenim duhom pa je usprkost krvi iz nosa nastavio borbu.

Čestitamo našim malim samurajima i spremamo se za idući turnir u Zagrebu!

top