search
top

XIX J&S SPEED KUPA TARJAN


 

Po 19. Puta u mađarskom gradiću Tarjanu održano je natjecanje pod nazivom J&S SEED KUPA TARJAN. Natjecanje je održano 07. Svibnja.

 

Ovo je najmasovnije natjecanje na kojem nastupamo a u prilog tome govori brojka od 400 natjecatelja koji su ove godine sudjelovali na njemu. Natjecatelji su došli iz Hrvatske, Slovačke te naravno domaćina Mađarske.

 

Naš dugogodišnji prijatelj, sensei Szabo Kornel, svojim velikim radom i trudom napravio je jedno od najvećih natjecanja u Europi. Sam put do toga bio je dugaćak a u prilog tome ide i činjenica da su prije desetak godina na samim poćecima tog natjecanja nastupali i naši članovi dok je broj natjecatelja  bio malen.

 

Kroz godine natjecanje je raslo i postalo vrlo masovno te zadnjih godina na njemu sudjeluje čak i do 450  natjecatelja.

 

Članovi našeg kluba tradicionalno su sudjelovali i ovaj puta te postigli i vrlo dobre rezultate.

 

Dino Obranić, Nika Jakobović, Fran Ivan Lukačić, Leopold Jurčević i Matija Kaurić nastupili su pod vodstvom novog predsjednika kluba Vladimira Belaka te se ovaj puta u ulozi trenera našao Patrick Belak.

 

Dino Obranić nastupio je u katama i u borbama. U katama je osvojio  3. mjesto na koje se plasirao pobjedama u 4 kola dok je u borbama osvojio izvrsno 2. mjesto.

Nika Jakobović nažalost je ovaj puta ostala bez plasmana. Pobijedila je u prvom kolu dok u drugom biva diskvalificirana vrlo  diskutabilnom sudačkom odlukom.

Fran Ivan Lukačić pobjedama je u katama i u borbama ušao u druga kola natjecanja.

Leopold Jurčević pobijedio u dva kola u katama dok je u borbama pobijedio u prvom kolu, izgubio u drugom.

Matija Kaurić  pobijedio je u katama u 2 kola, u trećem izgubio, u borbama je izgubio u prvom kolu.

 

Svakako u ovako velikoj konkurenciji ovo su odlićni rezultati za naše mlade natjecatelje.

 

Iduće natjecanje koje nam predstoji a boduje se za Prvenstvo Hrvatske HKKS-a je prvi vikend u lipnju, 4. Lipnja u Dugom Selu.

top