search
top

KUP KUTINE 2019.

 

 

I ove godine naši članovi su nastupili na Kupu Kutine koji je održan 4. travnja 2019. Nastupalo je 6 članova našeg kluba i to u katama i borbama.

 

Dino Obranić je osvojio zlato u katama i svoju nadmoć pokazao i time što je osvojio nagradu za najbolje izvedenu katu. U borbama osvojio je drugo mjesto, ali s obzirom da je ovo njegov povratnički turnir nakon operacije, smatramo da možemo biti zadovoljni rezultatom.

 

Leopold Jurčević bio je treći u katama i treći u borbama što je veoma dobar rezultat s obzirom na smanjeni broj treninga.

 

Lovro Korbar i Gabriel Garašić su se ovog puta našli u istoj kategoriji i tako zazeli sljedeća postolja: Lovro 2. mjesto, a Gabriel 3. mjesto.

 

Šimun Tominić je ovoga puta pokazao izvrsne borbe i sjajnu tehniku koja je po našem mišljenju zaslužila zlato, ali suci nisu jednako vrednovali njegove snažne udarce rukama koji su odgurivali protivnike, pa je Šimun dobio brončanu medalju.

 

Kao šećer na kraju tu je naša Lorena Jelenić koja je zasjala sa srebrnom medaljom oko vrata. Našla se u kategoriji s djevojkama koje su znatno iskusnije u borbama i koje imaju znatno više kila (čak 10 kila više), no ipak uspjela je pobjediti jednu protivnicu zadavši joj snažan wazari u glavu. U drugoj borbi nije bilo tolko sreće, a i suci su donijeli veoma spornu odluku vezanu uz suparničin wazari.

 

Ekipa se već krenula pripremati za turnir u Dugom Selu i Bugarskoj.

Rezultati natjecanja – SHINKYOKUSHIN KARATE KUP KUTINA 2019- KUMITE

Rezultati natjecanja – SHINKYOKUSHIN KARATE KUP KUTINA 2019-KATE

top