search
top

RAKURAI KUP

Proteklog vikenda, u nedjelju 16. listopada, članovi našeg kluba nastupili su na velikom međunarodnom natjecanju u mađarskom gradu Repceleku.

Natjecanje se održalo pod nazivom Rakurai cupa u organizaciji našeg velikog prijatelja shihana Bogdana Olivera, a na njemu je nastupilo 270 natjecatelja iz 35 klubova Mađarske, Slovačke i Hrvatske.

Naš klub predstavljalo je sedmero malih samuraja koji su ponovo odlučili odmjeriti snage sa svojim vršnjacima.

Tako su se put Mađarske odlučili krenuti: Mia Kecerin, Ana Greganić, Martin Bošnjak, Patrik Husta, Gabriel Garašić, Roko Tanković i Jan Obranić u pratnji trenera Davida Fabeka i Tihomira Garašića.

Ni ovaj puta uspjeh nije izostao te smo se u Samobor vratili sa 7 medalja: 3 zlata ( Ana Greganić, Jan Obranić i Martin Bošnjak), 3 srebra ( Roko Tanković, Patrik Husta i Garbriel Garašić) te 1 broncom (Mia Kecerin).

Za Jana Obranića ovo je bilo kontrolno natjecanje prije Europskog kadetskog prvenstva koje će se održati u studenom u Bugarskoj. Jan je bio na visini zadatka te suvereno vladao borbama što je na kraju rezultiralo i najvišom stepenicom postolja.

Ispunio je sva očekivanja i tehničko taktičke zadatke koje je pred njega postavio trener Fabek.

Ana Greganić i Roko Tanković odradili su svoje drugo međunarodno natjecanje i potvrdili sva očekivanja svojih trenera. Ana je dominirala borbama svojom taktikom i snagom dok je Roko ponovo pokazao da ima čvrst i nepokolebljiv borbeni duh.

Na natjecanju su još nastupili i članovi KK Budo Ryu iz Zaprešića te KK AiK iz Varaždinskih Toplica.

Iduće natjecanje koje predstoji našim članovima je Kup Kutine 22. listopada.

top