search
top

OTKAZAN 25. MEMORIJAL BRANKA BOŠNJAKA

Poštovani prijatelji kluba,

ovim putem nažalost moramo vas obavijestiti kako je organizacijski odbor Memorijala Branka Bošnjaka donio jednoglasnu odluku  o otkazivanju jubilarnog 25. izdanja ovog prestižnog natjecanja.

Pred organizacijski odbor bili su postavljeni uvjeti koje neke od njih nije bilo moguće ispuniti, a neke nisu željeli ispuniti.

Svima koji su  pružali podršku, na bilo koji način pomagali u organizaciji natjecanja ili na njemu sudjelovali u protekla 24 izdanja vodstvo kluba se zahvaljuje.

Na memorijalu su kroz godine sudjelovali najbolji borci Europe i svijeta, nekoliko svjetskih prvakinja u ženskoj kategoriji, viceprvak svijeta u muškoj, te mnogi europski prvaci i osvajači medalja na europskim prvenstvima koji su kroz godine kvalitetu ovog natjecanja digli na visoki nivo.

Suorganizatorima memorijala a ujedno i prijateljima iz Udruge veterana SJP “Alfa” ovim putem želimo se zahvaliti za svu bezrezervnu podršku i pomoć koju su nam pružali kroz godine i bez kojih ovaj projekt nebi uspio.

Također obavještavamo Vas kako u bilo kakvoj budućoj organizaciji bilo kakvog Memorijala Branka Bošnjaka ne stoji Karate klub Mladost Samobor i na njemu neće sudjelovati.

Svim poginulim hrvatskim braniteljima koji su položili život u obrani suvereniteta Republike Hrvatske  neka je laka hrvatska zemlja, vječna slava i hvala im.

top