search
top

NOVI POJASEVI U KLUBU

Članovi našeg kluba sudjelovali su na Ljetnoj školi u mađarskom gradu Nagyatad od 03.-07srpnja 2019 a neki od njih pristupili su ispitu za viši pojas.

Kim Konji, Leonu Dakiću i Niki Jakobović pridružili su se i članovi Karate kluba Moslavina Kutina, Budo Ryu iz Zaprešića te Maksimir Elka iz Zagreba. Svi hrvatski sudionici bili su u pratnji shihana Milana Garašića i shihana Vladimira  Šintića.

Treninzi su održavani 3 puta dnevno i obično su trajali između 1-2 sata. Treninzi su bili izvrsno organizirani time što su sudionici kampa bili podjeljenji u razne skupine s obzirom na pojas i uzrast. Uvelike se radilo na tehnici kroz vježbe Renraku-a, Kihona i Kata, no radilo se i na borbenoj tehnici.

O borbenim tehnikama su sudionici ponajviše mogli naučiti od gostiju iza Rumunjske višestrukih europskih prvaka branch chiefa shihan Ance Wallmen i sensei Mariusa Ilasa.

Predzadnjeg dana ljetne škole   održan je  ispit za KYU i DAN (crne) više pojaseve kojemu su pristupili članovi našeg kluba Leon Dakić i Nika Jakobović te članovi ostalih klubova Jan Peranić, Stjepan Žanić i Borna Flegar.

Ispit se sastojao od tehničkog dijela koji je trajao oko 3 sata te borbenog dijela kojemu su pristupili samo oni koji su prošli tehnički dio.

Uspješno su položili Stjepan Žanić i Nika Jakobović za crni pojas 1.DAN odradivši izvrsnih 30 borbi po 1.5 minutu te Leon Dakić za 3.kyu s 10 borbi.

Ovim putem im svima čestitamo!

Više fotografija možete vidjeti OVDJE.

Fotografije by Mladen Sinkić.

top