search
top

NATJECANJE U SLOVAČKOJ

U subotu, 4. lipnja, u Slovačkom gradu Dunajska Streda održano je veliko međunarodno natjecanje u organizaciji sensei-a Janosa Markovicsa.

Na natjecanju je nastupilo preko 250 boraca iz Slovačke, Mađarske, Austrije, Španjolske, Poljske i Hrvatske.

Put Slovačke uputili su se predsjednik kluba g. Vladimir Belak, trener Kruno Terihaj sa tri mlada samuraja: Patik Husta te braća Obranić, Jan i Dino.

Patrik Husta borio se u kategoriji mlađih učenika te osvojio 3. mjesto. Ovo mu je bilo drugo natjecanje izvan granica Hrvatske, a naš mladi samuraj borio vrlo hrabro.

Protivnici – mađari, ipak su bili malo iskusniji, no naš Patrik dao je sve od sebe.

Jan se borio u kategoriji kadeta te pokazao svoju kvalitetu osvojivši 1. mjesto. Iako je mlad Jana krasi velika kvaliteta i snaga te raznovrsnost tehnike. Svojom kvalitetom protivnicima nije dao šanse te se zasluženo popeo na najvišu stepenicu postolja.

Njegov brat Dino borio se u kategoriji juniora te također osvojio prvo mjesto. Dino je izuzetan tehničar i uz njegovu snagu bio prevelika prepreka za svoje protivnike. Već odprije poznat je kao vrlo kvatitetan i svestran borac a ovim nastupom to je ponovo dokazao.

Naši članovi još jednom su se dokazali kao odlični borci te sa sigurnošću možemo reći kako će u budućnosti ostvarivati odlične rezultate.

Ovim putem vodstvo kluba upućuje im čestitke na izuzetnom rezultatu.

Ossu!!

top