search
top

LJETNA ŠKOLA U MAĐARSKOJ

U razdoblju od 20.. do 24.srpnja naš klub je sudjelovao na ljetnoj školi u mađarskom gradu Révfülöpu u organizaciji Kaloczi ogranka. Na kampu je sudjelpvalo 160 karateka iz Mađarske, Slovačke, Litve i Hrvatske.

Klub su predstavljali Leon Dakić i Nika Jakobović uz pratnju Shihana Milana Garašića.

Proteklih dana trenirali su po 3 puta dnevno usvajajući nove tehnike, vježbajući kate i borbe, a po završetku ljetne škole pristupili su polaganju za više pojaseve.

Leon Dakić uspješno je položio za 1. kyu odradivši tehnički dio besprijekorno, a potom i 10 borbi u veoma teškim vremenskim prilikama.

Nika Jakobović je položila za 2. DAN odradivši 2 i pol sata tehničkog dijela ispita te 40 borbi. Ispit su odradili po najvećim vrućinama od 40 stupnjeva, ali i po pljusku koji nije omeo pristupnike ispitu.

Od hrvatskih predstavnika sudjelovali su i klubovi Maksimir Elka i Moslavina Kutina pod vodstvom Shihana Vladimira Šintića te Dunja Mandić s kćeri Ritom iz Dugog Sela.

Ovim putem čestitamo i njihovim članovima koji su položili za više pojaseve:

Marko Todorović 1.DAN, Stjepan Žanić 2.DAN i Mladen Sinkić 3. DAN.

Ovaj kamp produbio je dobre odnose između hrvatske i mađarske organizacije, ali i predstavnice Rumunjske Ance Wallmen te Litve Brigite Gustaityte koja će u rujnu nastupiti na svjetskom prvenstvu u Poljskoj.

Više fotografija možete vidjeti ovdje:

– ALBUM 1

– ALBUM 2

– ALBUM 3

– ALBUM 4

– ALBUM 5

top