search
top

KUP SPLITA 2018.

 

Prošli vikend 24.03.2018. naš klub je sudjelovao na drugom po redu Kupu Splita sa čak 14 natjecatelja i osvojio 13 medalja.

Treće mjesto su osvojili Bruno Babić, Jan Obranić, Borna Levicki, Maks Ćosić, Dora Mačešić, Matija Posedi i Lovro Korbar. Bruno Babić je jedan od najnovijih članova našeg kluba, a već pokazuje izniman talent koji, vjerujemo, će se nastaviti lijepo razvijati. Pobjedivši jednu borbu u pretkolu našao se u konkurenciji za medalju, no biva našalost zaustavljen u polufinalu.

 

Jan Obranić je, po mišljenju mnogih, odradio svoju najbolju borbu do sada; nije odustajao, pokazao je kondiciju i novostečenu fleksibilnost.

 

Borni Levickom moramo od srca čestitati na njegovom hrabrom koraku i ulasku u borbu. Samim prevladavanjem straha od ulaska u borbu on je za nas već pobjednik. Maks Ćosić se po prvi put  natjecao, i bezobzira na nezgodan udarac koji je dobio, nije odustao, čak štoviše izgubio je za dlaku što je možda samo posljedica manjka iskustva.

 

Dora Mačešić kao i na prošlom turniru pokazuje veliku srčanost, no ovaj put pokazuje i tehniku s kojom je gotovo pobijedila svoju protivnicu.

 

Matija Posedi ustraje u borbama i pokazuje da se naporan rad i trud isplate, a kako svakim turnirom sve više napreduje, vjerujemo da će uskoro zakoračiti i na višu stepenicu, postolje.

 

Lovro Korbar je dakako bio uspješan upravo zato što tjedne koji su prethodili turniru je bio bolestan pa nije mogao trenirati.

Drugo mjesto osvajaju Fran Ivan Lukačić, Leopold Jurčević, Leon Jelenić i Gabriel Garašić. Fran Ivan Lukačić ovaj put nije stao na najvišu stepenicu, ali to možemo opravdati lošom srećom i manjkom treninga zbog bolesti.

 

Leopold Jurčević kao i inače biva zaustavljen u putu prema prvom mjestu samo kolegom Matijom Kaurićem koji je ipak u finalnoj borbi bio bolji.

 

Leon Jelenić je naš najstariji natjecatelj koji se natjecao na turniru, a budući da je novi član, nitko nije očekivao toliko dobar plasman i kvalitetnu borbu te stoga iskrene čestitke.

 

Gabriela Garašića valja pohvaliti zbog njegove čvrstine i upornosti: nije plakao tjekom borbe i nije bilo pogleda na semafor. Također za našeg malog Gabriela možemo reći da je najbolji navijač i motivacijski govornik za sve ostale članove kluba.

 

Prvo mjesto već po običaju osvajaju Dino Obranić i Matija Kaurić koji svojom kondicijom, snagom i tehnikom postaju nove mlade nade i zvijezde našega kluba.

 

KK Mladost Samobor i dalje juriša u pobjede, prikuplja nove članove te stvara vrhunske SamoBORCE.

 

Više fotografija sa natjecanja možete pogledati OVDJE.

REZULTATI – KUP SPLIT 2018

top