search
top

KROKIĆ KUP SAMOBORA

Nakon 2 godine pauze uzrokovane korona pandemijom, naš klub proteklog vikenda, 30. travnja, organizirao je tradicionalno natjecanje, Krokić kup Samobora 2022.

Na natjecanju je nastupilo stotinjak natjecatelja iz 12 klubova Hrvatske, Mađarske i Slovačke.

Na početku natjecanja kao i uvijek u ime kluba shihan Milan Garašić zahvalio se svima prisutnima na dolasku i sudjelovanju, a sa prigodnim poklonima zahvalio se i gostima iz Mađarske, Szabi Kornelu, slovačkom branch chiefu Janosu Markovicsu, te posebnu zahvalu izrazio je primarijusu Slavku Lovasiću koji naš klub podupire već dugi niz godina te je jedna neizostavna karika u organizaciji samih natjecanja.

Natjecanje je bilo za najmlađe dobne skupine koji su bili podijeljeni u težinske kategorije unutar svojih godišta.

Naš klub predstavljalo je 15 malih samuraja a nekima od njih ovo je bilo prvo natjecanje. Naravno tu je bila i neizbježna trema koja je brzo nestala kad je borba krenula.

Uspjeh nije izostao ni ovaj puta te se tako mnoštvo naših malih karateka okitilo medaljama. Točnije bogatiji smo za jedno zlato, tri srebra i devet brončanih medalja.

Po završetku natjecanja prije ceremonije dodjele medalja pred svima okupljenima shihan Garašić u ime kluba uručio je prigodni poklon našoj heroini Niki Jakobović koja je drugu godinu zaredom postala viceprvakinjom Europe.

Iduće aktivnosti koje nam predstoje su natjecanje u Dugom Selu i Slovačkoj početkom lipnja, te Black sea cup krajem lipnja.

top