search
top

ISPIT ZA KYU VIŠE POJASEVE

Samo dan nakon naših mališana, stariji članovi našeg kluba također su imali svoj ispit za više pojaseve.

Tako su u četvrtak, 26. studenog, kadeti i juniori našeg kluba, sa ostalim članovima Garašić brancha, pristupili ispitu za više pojaseve. Ispitnu komisiju sačinjavali su shihan Milan Garašić i shihan Vladimir Šintić.

Ispitu je pristupilo petoro naših mladih članova te su ga svi i uspješno položili.

Uspjeh naravno nije izostao, i sa zadovoljstvom možemo reći kako su svi položili svoj novi pojas.

Kim Konja i Jan Obranić napravili su prijelaz iz MON dječjeg u KYU odrasli pojas, dok su ostali članovi promijenili boju pojasa.

Novi pojasevi su:

Kim Konja – 6 KYU

Jan Obranić – 5 KYU

Leopold Jurčević – 4 KYU

Matija Kaurić – 4 KYU

Dino Obranić – 2 KYU

Posebno moramo napomenuti i pohvaliti naše članove kluba iz Karlovca, koji su pristupili ispitu, Priselca i Risa (7 KYU), te veterana Leona Dakića koji je položio za 2 KYU smeđi pojas.

Stanislav Ninić, veteran iz Novog Viodolskog, voditelj tamošnjeg kluba Tensho, izašao je pred ispitnu komisiju sa svojih 60 godina, te uspješno položio za 3 KYU.

Stanislavu ovim putem upućujemo najiskrenije čestitke, te možemo reći kako su on i Leon Dakić pravi primjer nepokolebljivog duha i ustrajnosti.

Svima zajedno čestitamo na novim pojasevima.

Nažalost zbog novih propisanih mjera uslijed pandemije CORONA virusa, ovo je ujedno bilo i zadnje događanje za ovu godinu. Svi treninzi su obustavljeni a možemo se samo nadati kako ćemo početkom 2021., ponovo moći nastaviti sa svojim redovnim aktivnostima, i da će nam se život napokom barem malo vratiti u normalu.

Ponašajmo se odgovorno i pazimo svoje bližnje.

OSSU!

top