search
top

GODIŠNJA I IZBORNA SKUPŠTINAU utorak, 10. ožujak, održana je redovita godišnja i izborna skupština Karate kluba Mladost Samobor.

Predsjednik kluba, g. Vladimir Belak, podnio je izvješča o radu u prošloj godini i financijsko izviješče.

U izviješču o radu predsjednik se dotaknuo svih događanja na kojima su sudjelovali članovi kluba, od natjecanja, seminara do polaganja za više pojaseve.

Isto tako predsjednik je izvjestio sve nazočne članove kako je ove godine izborna skupština te se sukladno tome bira i novo vodstvo kluba.

Nažalost nakon preko 30 godina aktivnog djelovanja u klubu, sa mjesta člana predsjedništva povukao se g. Damir Sinković.

G. Sinković bio je dugogodišnji predsjednik kluba, a nakon toga i član predsjedništva. U jednom vrlo emotivnom i osobnom govoru, svim članovima zahvalio se na dugogodišnjoj suradnji, na podršci koju su mu pružali svih ovih godina, a shihanu Milanu Garašiću, podpredsjedniku kluba, na dugogodišnjem prijateljstvu.

Na kraju svega, g. Sinković rekao je da se kyokushin ne trenira nego živi, da je to način života te da je u klubu prije svega imao jednu kyokushin obitelj.

Na kraju godišnje skupštine izabrano je i novo vodstvo kluba, tako je klub dobio većinu mladih snaga koje će sudjelovati u donošenju odluka vezanih za klub i njegovo daljnje djelovanje.

Novo vodstvo kluba je:
PREDSJEDNIŠTVO:
Vladimir Belak-predsjednik
Milan Garašić- dopredsjednik
Filip Bošković-član predsjedništva
Kruno Terihaj -član predsjedništva
Tihomir Garašić- član predsjedništva

NADZORNI ODBOR:
Tomislav Kralj
Fran Lukšić
David Fabek

STEGOVNA KOMISIJA:
Lidija Lukšić
Martina Škrlec
Nika Jakobović

LIKVIDATOR:
Siniša Šustra

Na kasnijem sastanku predsjedništva za tajnika kluba izabran je Hrvoje Majdenić.

top