search
top

EUROPEAN OPEN SZOLNOK CUP 2018. I SEMINAR SA SHIHANOM SOTODATEOM

 

 

U periodu od 29.-31.8.2018. šestero karateka našeg ogranka sudjelovalo je na seminaru sa shihanom Sotodateom u mađarskom gradu Szolnoku. Odradili su 4 treninga na kojima su intenzivno poradili na katama, usavršili već poznate kate i naučili pokoju novu katu. Shihan Sotodate poznat je po vrsnoj tehnici i poznavanju kata, pa je svaki njegov savjet dobrodošao.

 

U petak 31.8.2018. nakon obavljenog treninga počeli su liječnički pregledi i vaganje za natjecanje European open Szolnok cup. Naši natjecatelji su nakon uspješno obavljenog pregleda započeli mentalne pripreme za sutrašnji turnir.

 

Sljedeći dan u 13.00h započelo je natjecanje sa svečanim otvorenjem i zanimljivim demonstracijama vojske, dječjeg tima senseija Agocsa i prezentacijom vještina mačem. Na natjecanju sudjelovalo je  oko 60 natjecatelja iz 8 zemalja: Hrvatska, Španjolska, Mađarska, Litva,Poljska, Rumunjska, Rusija i Ukrajina.

 

Prvi je nastupao naš Filip Bošković u kategoriji do 85kg te nažalost gubi od mađarskog predstavnika i ostaje bez medalje.

 

Ovaj put obraz našeg kluba je osvijetlio David fabek u kategoriji do 75 kg. Izvlačenjem ždrijeba sretno je prošao direktno u drugo kolo gdje se susreo sa španjolskim predstavnikom kojeg je bez problema pobjedio vazarijem. Nažalost za vrijeme te borbe je ozlijedio nogu pa nije mogao nastaviti dalje, ali ipak osvaja broncu i još jedno dobro iskustvo.

 

Više fotografija sa natjecanja i seminara možete vidjeti na sljedećim linkovima:

ALBUM 1

ALBUM 2

ALBUM 3

FACEBOOK BANZAI KYOKUSHIN KARATE KAI

 

top