search
top

ELKA BOŽIĆNI KUP 2017.


 

Dana 25.11.2017. u subotu naš klub je sudjelovao na tradicionalnom turniru u Zagrebu pod nazivom Elka Božićni kup. Naši članovi su se natjecali u katama i borbama te osvojili medalje pokazavši svu tehniku i sav svoj rad na treninzima koji su prethodili turniru. Nekim članovima ovo je bio prvi turnir, ali svejedno su pokazali svoju predanost, ustrajnost i odličnu borbu. Drugima pak, ovo je bio jedan u nizu uspješno odrađenih turnira. Kvalitetu rada u klubu su pokazale i posebne nagrade koje su osvojili naši članovi.

Dino Obranić osvojio je 1. mjesto u katama te obogatio svoju policu za još jedan pehar za najbolju izvedbu kate. Ništa manje uspjeha nije imao ni u borbama gdje je također osvojio zlatnu medalju.

Lukas Ibrahimović, naša zvijezda u usponu, na ovom turniru pokazavši iznimnu borbu uspeo se na najviše postolje i okitio se zlatnom medaljom.

Matija Kaurić osvojio je izvrsno 2. mjesto u katama izgubivši u finalu od klupskog kolege Dine. Također osvojio je 2. mjesto u borbama i pokazao izniman borbeni duh.

Gabriel Garašić, jedan od naših najmlađih natjecatelja, osvojio je 2. mjesto i odmah po završetku borbi bilo je jasno da će jednog dana zasjati na prvom mjestu zbog svoje predanosti.

Lovro Korbar osvojio je 3. mjesto što ga je malo razočaralo, ali s obzirom na njegovih tek 7 godina znamo da je to odličan rezultat.

Jan Obranić, Matija Posedi, Leopold Jurčević, Lovro Vraneković, Borna Levicki su nažalost ovaj put ostali bez odličja, ali svi su pokazali izvrsne borbe.

Na turniru su dodjeljene i nagrade za Prvenstvo Hrvatske 2016/2017:

Fran Ivan Lukačić 1.mjesto

Matija Kaurić 1. mjesto+ posebna nagrada za izniman uspjeh

Dino Obranić 2. mjesto

Jan Obranić 3.mjesto

Lukas Ibrahimović 3. mjesto

Fran Lukšić NAJBOLJI U KYOKUSHINU

Nika Jakobović NAJBOLJA U KYOKUSHINU

Valja napomenuti da je upravo naš klub osvojio prvo mjesto kao najuspješniji u sezoni 2016/2017.

top