search
top

DODJELA NOVIH DAN POJASEVA

U četvrtak, 22. listopada, održana je dodjela novih DAN pojaseva koji su stigli našim članovima iz Japana, iz sjedišta naše organizacije WKO Shinkyokushinkai iz Tokija.

Podsjetimo, krajem kolovoza petoro naših naši članova uspješno su položili za više DAN pojaseve na ispitu u Mađarskoj.

Ceremonija dodjele pojaseva nažalost zbog cjelokupne situacije vezane za koronu, odvijala se u poprilično intimnoj atmosferi.

Na početku dodjele prisutnima se obratio predsjednik kluba, g. Vladimir Belak, rekavši kako će klub i dalje nastojati pomoći svim budućim kandidatima da se što bolje i kvalitenije pripreme za DAN ispit.

Nakon njega obratio se Shihan Milan Garašić te rekao kako mu je bilo izuzetno zadovoljstvo pripremati kandidate za ispit, kako su cijelo vrijeme bili pravi tim i ekipa, te da su dali svoj maksimum u treningu bez obzira na situaciju u kojoj su se nalazili. Isto tako istaknuo je kako je ponosan na sve naše članove zato što su odabrali teži put za ispit, izašavši na njega u drugoj zemlji pred neovisnom ispitivačkom komisijom, da je to ispravan put, i duhu kyokushina te kako i oni kao treneri u budućnosti to moraju zahtjevati od svojih učenika.

Potom je uslijedila dodjela pojaseva i diploma:

Fran Lukšić, 2. DAN

David Fabek, 2. DAN

Filip Bošković, 2. DAN

Kruno Terihaj, 2. DAN

Tihomir Garašić, 3. DAN

Na klupskom domjenku nakon ispita prije nekoliko tjedana članovi koji su položili nove DAN pojaseve, od članica kluba dobili su na poklon ručno rađene drvene kutijice sa posvetama, u koje su stavili svoje stare pojaseve.

Stari pojasevi u kutiju uspomena, novi pojasevi na kimono.

OSSU!

top