search
top

DAN KOLEGIUM TRENING

Članovi našeg kluba koji se pripremaju za ispit za više, crne, DAN pojaseve, u subotu, 27. lipnja sudjelovali su na DAN kolegijum treningu u mađarskom gradu Siofoku.

Na već tradicionalnom pripremnom treningu za viša DAN zvanja sudjelovalo je petero naših članova: Fran Lukšić, David Fabek, Filip Bošković, Kruno Terihaj i Tihomir Garašić a njima se pridružio i voditelj iz Zaprešića, Jan Peranić.

Kao pratnja također su im se pridružili shihan Milan Garašić, koji je bio i u kontrolnoj komisiji, te predsjednik kluba Vladimir Belak.

U  komisiji odnosno kao voditelji bili: branch chief shihan Jozsef Kaloczi 5. DAN, shihan Robert Schwarz 5. DAN, shihan Zoltan Polacsek 5. DAN, branch chief sensei Ferenc Kovacs 4. DAN, sensei Laszlo Moninger 3. DAN, te kao što smo već i spomenuli naš branch chief shihan Milan Garašić 6. DAN.

Naši članovi odradili su izuzetno naporan kontrolni trening koji je trajao 4.5 sata. Dan kolegijum trening služi kao provjera prije ispita te se do sada pokazao kao odlično iskustvo.

Vrlo umorni i zadovoljni naši članovi stekli su jedno odlično iskustvo i dobili smjernice za daljnje pripreme koje im predstoje do ispita.

top