search
top

BLACK SEA CUP 2018.


 

02.06.2018. naši članovi su nastupali na turniru u bugarskom gradu Burgas pod nazivom „Black sea cup“ uz pratnju Krune Terihaja i Vladimira Belaka.

 

Kao predstavnici našeg kluba natjecali su se Matija Kaurić, Leopold Jurčević, Kim Konja,Dino Obranić te Nika Jakobović, a iz kluba „Budo-Ryu“ Zaprešić nastupala je Ela Robeli u pratnji Damira Robelija.

 

Turnir je započeo u 13 sati i kao prva predstavnica kluba nastupa Kim Konja koja nažalost gubi od buduće prvakinje kategorije, no ipak vjerujemo da ju to neće obeshrabriti u daljnjem treniranju.

 

Matija Kaurić nastupa ubrzo nakon toga i pokazuje izvrsnu borbu, tehniku i ustrajnost, no u zadnjim sekundama borbe prima udarac u trbuh koji osigurava pobjedu njegovu protivniku. U svakom slučaju valja pohvalati Matiju i napomenuti da mu je to bio prvi turnir bez oklopa te da su njegovi rezultati zadovoljavajući.

 

Leopold Jurčević također gubi u prvom kolu od vidljivo iskusnijeg protivnika, ali iskustvo koje je dobio svojom prvom borbom bez oklopa zasigurno će mu koristiti.

 

Dino Obranić kreće agresivno u borbu i po svemu sudeći izgleda nadmoćnije od svog protivnika, no primivši snažni udarac u trbuh gubi i osvaja brončanu medalju.

 

Nika Jakobović u juniorskoj kategoriji pobjeđuje kazakhstansku predstavnicu jednoglasnom odlukom sudaca u produžetku i bugarsku predstavnicu knock-outom te tako postaje prvakinja kategorije i biva proglašena najboljom juniorkom turnira.

 

Vjerujemo da je ovaj turnir bio svim našim članovima dobra škola i lijep završetak natjecateljske sezone.

 

Više fotografija i informacija sa natjecanja možete vidjeti OVDJE.

 

top